SEJUR DE VINDECARE LAUNTRICA PERSONALA

Asociația Misiunea ”Viața în Isus Hristos” organizează pe parcursul fiecărui an calendaristic câteva sejururi menite să-i ajute pe cei ce participă să crească spiritual, sa îl cunoască mai mult pe Dumnezeu și să descopere voia lui Dumnezeu pentru viața lor.

Inima lucrării noastre stă in seminarii, sejure și școli. De peste 25 de ani, oameni experimentează aici cum Dumnezeu îi eliberează din povestea vieții lor, le vindecă inima, rupe lanțuri și îi vindecă.

 

Ce inseamnă ”vindecare lăuntrică”? Unele răni ale inimii și ale sufletului se desfac mereu, din cauza unor factori sau situații. Desi nu intenționăm acest lucru, se repetă scene crezute învinse, iar propria reacție/ atitudine îi oferă dușmanului o nouă cale de access. Aceasta ne poate irita și descuraja. Vindecarea pe care o aduce Isus este completă și nici măcar o cicatrice poate să rămână vizibilă. El este Cel ce cunoaște inima și nu acceptă nicio săgeată sau crăpătura in inima ta, pentru că El vindecă inimi frânte în profunzime.

 

Acest seminar este un timp al eliberării și în care Tatăl Ceresc ne afirmă noua identitate. Învățăm să ne găsim identitates in Isus. El poartă vina noastră, astfel încât noi putem sta curați și sfințiți în fața Tatălui. Când ne deschidem inima în fața Tatălui, El poate intra și ne va vindeca, în locurile în care mai suntem frânți, în amărăciune sau în sărăcie.

 

Permite puterii cuvintelor lui Dumnezeu din aceste mesaje să te atingă! Noi ne rugăm ca El să câștige astfel accesul la părțile rănite ale inimii tale, iar El să te poată vindeca.

Cui se adreseaza?

SEMINAR – SEJUR DE VINDECARE LAUNTRICA PERSONALA – este recomandat  crestinilor care se confrunta cu probleme fizice, emotionale sau spirituale.

Un astfel de sejur ofera oportunitatea unor sesiuni de slujire personala, combinate cu momente de lauda si inchinare, invatatura biblica si timp personal cu Dumnezeu, intr-un mediu plin de frumusete, dragoste si siguranta. Biblia continua sa ne aduca mesajul datator de viata despre un Creator care este capabil si dornic sa ii vindece pe cei cu inima zdrobita, sa elibereze captivii si sa redea puterea celor obositi, iar participantii la sejur vor pleca atinsi de bunatatea si puterea lui Dumnezeu…

Locul de desfasurare al sejururilor

Sediul Misiunii Viata in Isus Hristos, Localitatea Valcelele Bune, jud.Hunedoara, nr.116, cod 337128.

Pentru informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati la email: office#viata-in-isus.ro (va rugam schimbati # cu @ la adresa de email) sau telefon 0722-288.110 – Angelika Wenger.

Va invitam sa dati click pe sejururile de mai jos pentru completarea formularelor de inscriere.

SEJUR DE CĂSĂTORIE

Un weekend special pentru pregatirea, consolidarea sau restaurarea casniciei.

Sejur de casatorie se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi pregateasca, intareasca sau restaureze legamantul casatoriei.
Pe parcursul acestui sejur, cuplurile participante vor invata principiile biblice ale unei relatii implinite, vor avea un timp special de reconectare prin intermediul exercitiilor comune, al momentelor de relaxare sau creativitate, si vor primi consiliere spirituala si rugaciune din partea echipei organizatorice.

LAUDA & INCHINARE In sesiunile zilnice de lauda si inchinare, vei avea ocazia să Il cauţi si sa Il experimentezi pe Dumnezeu intr-un mod mai profunde.

Condiții de participare:

Asteptările noastre de la tine sunt:

sa fii decis in umblarea personala cu Isus;

sa fii invatabil;

sa fii deschis pentru experiente noi;

Adresa – locul de desfasurare al seminariilor

Sediul Misiunii Viata in Isus Hristos, Localitatea Valcelele Bune, jud.Hunedoara, nr.116, cod 337128.

Pentru informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati la email: office#viata-in-isus.ro (va rugam schimbati # cu @ la adresa de email) sau telefon 0722-288.110 – Angelika Wenger.

Va invitam sa dati click pe sejururile de mai jos pentru completarea formularelor de inscriere.