SCOALA PENTRU LUCRAREA DE VINDECARE LAUNTRICA

… este o provocare a lui Isus pentru tine

Atunci Isus le-a zis ucenicilor Săi:

– Dacă vrea cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze!

 Matei 16:24

Scoala de pregatire pentru slujirea de vindecare launtrica personala se concentreaza pe invataturi si aplicatii practice, care sa ajute participantii sa implineasca Marea Trimitere, aducand vindecare, eliberare, restaurare si echipare celor in nevoie.

 

Suplimentar, participantii vor fi slujiti de echipa scolii, ca sa experimenteze propria vindecare si restaurare, devenind astfel mai eficienti in chemarea pe care o au.

 

La final, participantii trebuie sa stie cum sa primeasca revelatie si sa se roage pentru vindecarea ranilor si traumelor launtrice.

 

Va invitam sa dati click pe link-ul de mai jos pentru mai multe detalii si completarea formularului de inscriere.

SCOALA DE UCENICI

Noi avem o viziune– Să fim ucenicii lui Cristos a rămas astăzi la fel de fascinant precum a fost cu 2000 de ani în urmă. Totul a început cu următoarea întrebare:
Ce înseamnă să fii cu adevărat un creștin în viața de zi cu zi ? Este acest lucru posibil timp de 24 de ore? Cum arată această ucenicie în secolul 21?
Mai multe detalii si formularul de inscriere il gasesti dand click pe link-ul de mai jos:
Am venit la un sejur de vindecare cu inima asa de trista și cu o mulțime de întrebări fără răspuns (despre bebelușul meu care a murit în trompa uterina).
Dar Dumnezeu acolo, cu oameni disponibili pentru lucrarea Lui, a mângâiat inima mea, și prin dragostea Lui revărsată am înțeles ca Iov, că:
din El, prin El și pentru El sunt toate lucrurile.
C.S. Timisoara
Testimonial