Despre noi – Asociatia Viata in Isus Hristos

Vizitand acest site, nu ne dorim doar sa cunoşti ceea ce facem, ci vrem  ca fiecare dintre cei care viziteaza pagina de internet sa inteleaga si sa fie cuprins de dragostea lui Dumnezeu.

Ne dorim sa afli cat de valoros, unic si genial ai fost creat de Dumnezeu pentru a raspandi in aceasta lume mesajul Lui de dragoste si pentru a veni in ajutorul celor nevoiasi.

Dumnezeu ne-a ales pentru a aduce roada pentru veşnicie si aceasta sarcina ar trebui sa ne responsabilizeze şi sa ne puna in miscare. Te provocam sa te laşi atins de mesajul lui Dumnezeu, sa auzi chemarea si sa accepţi sa slujesti Creatorului cu dedicare si pasiune. Daca te daruiesti Lui, vei vedea ca aceasta te va face cu adevarat fericit şi implinit.

Aceasta este rugaciunea noastra – ca tu sa descoperi planul desavarşit al lui Dumnezeu pentru viaţa ta şi sa-l experimentezi. Numai aşa poţi gasi fericirea adevarata in aceasta lume.

Inceputul:

 Angelika a primit in 1994 o chemare clara şi o viziune din partea lui Dumnezeu de a merge in Romania vizitand ţara inca inainte de revoluţie. Cu toate ca dezamagirile nu au stat deoparte, a ales sa raspunda chemarii lui Dumnezeu şi a fost trimisa de catre misiunea – mama austriaca “Leben in Jesus Christus”  (www.missionswerk.co.at) in Romania, sa inceapa o viata noua.

La inceputul lui 1995 a fost infiinţata o misiune interconfesionala avand ca baza o asociaţie – Viaţa in Isus Hristos.

Ţelul:

  • Chemarea oamenilor in ucenicia lui Isus, pentru ca uniţi sa fie impacaţi cu Dumnezeu, cu cei din jur şi cu ei inşişi.
  • Raspandirea Evangheliei prin vestire, invaţatura, relaţie personala şi fapte ale dragostei.
  • Legatura cu alte misiuni şi confesiuni cu punct de greutate asemanator.

Ne dorim ca creştinii sa fie intariţi şi formaţi ca lideri, colaboratori şi inarmaţi fiind, sa poata lua in serios sarcinile lor in Imparaţia lui Dumnezeu.

Vrem ca familii şi casnicii sa fie vindecate şi intarite, tinerii şi copiii sa aiba o viaţa de zi cu zi, captivanta, cu Dumnezeu.

Ne dorim ca oamenii sa fie eliberati de patimile lor, iar creştinii sa creeze o putere noua.

poza cu Angelika si Mathias Wenger
Angelika si Mathias Wenger