SCOALA DE SLUJIRE PROFETICA

In Daniel 2: 21-23 citim ca Domnul schimba vremurile in care traim si impreuna cu El suntem intr-o pozitie de a judeca vremurile intr-un mod corect si sa ne directioneze viata noastra spre EL. Domnul are ganduri si planuri bune pentru Romania pe care le vrea sa le transforme in realitate.

Noi traim in timpul restaurarii slujirii apostolice si profetice. Duhul Sfant ii cheama pe oameni in slujba de apostol si, respectiv, de profet.

Impreuna vom descoperi in acest training intensiv ce inseamna restaurarea lucrarii profetice atat pentru noi intr-un mod personal, cat şi pentru Biserica si pentru Romania.

Din temele propuse:

Ucenicie, prietenie cu Dumnezeu(?...) Care sunt efectele si schimbarile pe care le aduce?

(?...) Diferenta dintre Profetii din Vechiul si Noul Testament

(?...) Ce este lucrarea profetica şi ce nu este o lucrare profetica?

(?...) Cum arata intr-un mod practic?

(?...) Etape (sau nivele) ale lucrarii profetice

(?...) Care este functia de profet?

(?...) Unde se subordoneaza o lucrare profetica

. . . sunt doar cateva dintre temele pe care vrem sa le parcurgem impreuna.

Vorbitori: Michael Schiffmann & Gerda D. Hohaus

Michael Schiffmann photographyMichael Schiffmann este de peste 38 de ani intr-un program de slujire prin invatatura si predicare. Pe langa zece ani de pastorit biserica, el a slujit in aproximativ 35 de natiuni. Ca expresie a slujirii internationale, impreuna cu sotia lui Andrea in 2002 a fondat organizatia Touch the Nations.

Centrul de greutate a misiunii lui Michael cade asupra restaurarii slujirii apostolice si profetice in Europa cat si sfatuirea apostolica din partea Bisericilor, orase si diferite regiuni.

Michael Schiffmann in lucrare cu Wagner Leadership Institute Pasadena, CA, Statele Unite a finalizat studiile de doctorat. Dupa un studiu economic, el a deschis, de asemenea, o companie de consultanta pentru companiile internationale.
Michael si sotia lui locuiesc in Germania.

Gerda D HohausGerda D. Hohaus. Punctul ei central in lucrarea ei apostolica a fost timp de mai multi ani, manifestat print-un angajament in special fata de cei saraci si nevoiasi din Germania (membru al consiliului de o perioada lunga, si presedinte al Federatiei Germane de asociere alimentara) si de pe glob (adjunct. Presedinte al Global Netwok Aid e.V.). In angajamentul ei in societate rugaciunea a avut intotdeauna o semnificatie deosebita.

Incepand cu anul 2007 punctul central a slujirii s-a mutat la nivel international. Pe langa misiunile de rugaciune pentru fiecare natiune este inclus si o perioada de training - cadru unei scoli de chemare fondata in anul 2013, sfatuire si consiliere de lideri, Bisericii si organizatii crestine.

In momentul de fata preocuparea este restaurarea slujirii apostolice si profetice, cu un accent in Germania si Europa de Est.
Gerda este un membru al echipelor TTN si locuieste impreuna cu sotul ei in Germania de nord.

Touch the Nations logoTouch the Nations e.V. (TTN) este o lucrare apostolica internationala, care a fost fondata in anul 2002 de catre Michael Schiffmann.

Unul din centrele de greutate cade peste restaurarea slujirii apostolice si echiparea oamenilor intr-o viata activa pentru a transforma societatea conform valorilor Imparatiei lui Dumnezeu.

Pe langa proiectele din Orientul Mijlociu si Africa de Nord pentru construirea unei generatii de lideri, domeniile de lucru sunt in Germania, Austria, Elvetia si alte tari Europene. Astfel privirile nu se orienteaza spre cantitate, ci spre calitatea inmultirii, in special stabilirea de contacte (relatii) personale cu liderii unei alte natiuni si, sprijinul pe termen lung care duce la o schimbare durabila. Scopul nostru este de a primi planul apostolic din partea lui Dumnezeu si apoi, prin slujire sa se produca schimbare in fiecare tara. Acordam atentie sa nu se creeze dependentele, ci sa promovam multiplicatori in natiuni.

TTN este realizata de un grup de lideri si se vede ca o platforma prin care face loc pentru scopurile lui Dumnezeu.Costurile: 140 RON (inscriere pana la 15.02.2017) sau 160 RON (inscriere dupa 15.02.2017)

Metoda de inscriere:

Daca doresti sa participi la Scoala de slujire profetica,
te rugam sa completezi formularul on-lineclick aici: Completare formular de inscriere on-line!

-inapoi la meniu-

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. | Politica de confidentialitate |Created by AM | [last update: 14-jun-19 8:09 ]