SCOALA DE SLUJIRE PROFETICA

În Daniel 2: 21-23 citim că Domnul schimbă vremurile în care trăim și împreună cu El suntem într-o poziție de a judeca vremurile într-un mod corect și să ne direcționeze viața noastră spre EL. Domnul are gânduri și planuri bune pentru România pe care le vrea să le transforme în realitate.

Noi trăim în timpul restaurării slujirii apostolice și profetice. Duhul Sfânt îi cheamă pe oameni în slujba de apostol și, respectiv, de profet.

Împreună vom descoperi în acest training intensiv ce înseamnă restaurarea lucrării profetice atât pentru noi într-un mod personal, cât şi pentru Biserică și pentru România.

Din temele propuse:

Ucenicie, prietenie cu Dumnezeu(?...) Care sunt efectele și schimbările pe care le aduce?

(?...) Diferența dintre Profeții din Vechiul și Noul Testament

(?...) Ce este lucrarea profetică şi ce nu este o lucrare profetică?

(?...) Cum arată într-un mod practic?

(?...) Etape (sau nivele) ale lucrării profetice

(?...) Care este funcția de profet?

(?...) Unde se subordonează o lucrare profetică

. . . sunt doar câteva dintre temele pe care vrem să le parcurgem împreună.

Vorbitori: Michael Schiffmann & Gerda D. Hohaus

Michael Schiffmann photographyMichael Schiffmann este de peste 38 de ani într-un program de slujire prin învățătură și predicare. Pe lângă zece ani de păstorit biserica, el a slujit în aproximativ 35 de națiuni. Ca expresie a slujirii internaționale, împreună cu soția lui Andrea în 2002 a fondat organizația Touch the Nations.

Centrul de greutate a misiunii lui Michael cade asupra restaurării slujirii apostolice și profetice în Europa cât și sfătuirea apostolică din partea Bisericilor, orașe și diferite regiuni.

Michael Schiffmann în lucrare cu Wagner Leadership Institute Pasadena, CA, Statele Unite a finalizat studiile de doctorat. După un studiu economic, el a deschis, de asemenea, o companie de consultanță pentru companiile internaționale.
Michael și soția lui locuiesc în Germania.

Gerda D HohausGerda D. Hohaus. Punctul ei central în lucrarea ei apostolică a fost timp de mai mulți ani, manifestat print-un angajament în special față de cei săraci și nevoiași din Germania (membru al consiliului de o perioadă lungă, și președinte al Federației Germane de asociere alimentară) și de pe glob (adjunct. Președinte al Global Netwok Aid e.V.). În angajamentul ei în societate rugăciunea a avut întotdeauna o semnificație deosebită.

Începând cu anul 2007 punctul central a slujirii s-a mutat la nivel internațional. Pe lângă misiunile de rugăciune pentru fiecare națiune este inclus și o perioadă de training - cadru unei școli de chemare fondată în anul 2013, sfătuire și consiliere de lideri, Bisericii și organizații creștine.

In momentul de față preocuparea este restaurarea slujirii apostolice și profetice, cu un accent în Germania și Europa de Est.
Gerda este un membru al echipelor TTN și locuiește împreună cu soțul ei în Germania de nord.

Touch the Nations logoTouch the Nations e.V. (TTN) este o lucrare apostolică internațională, care a fost fondată în anul 2002 de către Michael Schiffmann.

Unul din centrele de greutate cade peste restaurarea slujirii apostolice și echiparea oamenilor într-o viață activă pentru a transforma societatea conform valorilor Împărăției lui Dumnezeu.

Pe lângă proiectele din Orientul Mijlociu și Africa de Nord pentru construirea unei generații de lideri, domeniile de lucru sunt în Germania, Austria, Elveția și alte țări Europene. Astfel privirile nu se orientează spre cantitate, ci spre calitatea înmulțirii, în special stabilirea de contacte (relații) personale cu liderii unei alte națiuni și, sprijinul pe termen lung care duce la o schimbare durabilă. Scopul nostru este de a primi planul apostolic din partea lui Dumnezeu și apoi, prin slujire să se producă schimbare în fiecare țară. Acordăm atenție să nu se creeze dependențele, ci să promovăm multiplicatori în națiuni.

TTN este realizată de un grup de lideri și se vede ca o platformă prin care face loc pentru scopurile lui Dumnezeu.Costurile: 140 RON (inscriere pana la 15.02.2017) sau 160 RON (înscriere dupa 15.02.2017)

Metoda de inscriere:

Daca doresti sa participi la Scoala de slujire profetica,
te rugam sa completezi formularul on-lineclick aici: Completare formular de inscriere on-line!

-inapoi la meniu-

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. | Politica de confidentialitate |Created by AM | [last update: 7-jul-18 9:29 ]